Текст
Жаңа піскен пияз-дала микроэлементтерінің көзі және сүйікті тағамыңызға тәбетті жасыл. Әрқашан қолыңызда жаңа піскен шөптер болуы үшін біздің ұйым қыста жылы пиязды көбейтеді. Көбею технологиясы өте қарапайым. Сіз шамдарды ұштарымен кесуге болады, сіз пияз жиынтығын немесе жақсырақ-жасыл желек алу үшін арнайы сатып алынған отырғызу материалын пайдалана аласыз. Люк белсенді түрде жасылға айнала бастағанда, оның жеткілікті ылғалға ие болуын қамтамасыз ету керек. Бірнеше күнде бір рет суару керек. Пиязды алудың қарапайым шараларын сақтау, сіз керемет өнім ала аласыз. Біз жаңа піскен жасыл қауырсындарды халық үшін сатуға сатамыз.